TWINFIELD
Kies uw maandabonnement

FACTUREREN
€12,50

Met het nieuwe Factureren abonnement voert u zelfstandig uw verkoopadministratie en het volledige debiteurenbeheer, waardoor u grip heeft op het betalingsgedrag van uw klanten. De accountant doet de andere boekhoudkundige taken.

MEEKIJK
€12,00

Met het Meekijk abonnement heeft de ondernemer inzicht in zijn eigen boekhouding. Hij houdt een financiële vinger aan de pols en kan, zonder contact op te moeten nemen met u als accountant of boekhouder, direct zijn administratie bekijken.

BASIS
BOEKHOUDEN
€27,00

De ondernemer boekt in- en verkoopfacturen in, houdt de kas bij en kan (automatisch) bankafschriften inlezen. Alles wordt in concept verwerkt; de accountant controleert de boekhouding en maakt de conceptboekingen definitief.

EXTRA
BOEKHOUDEN
€41,00

Snel en efficiënt online boekhouden. De ondernemer kan zelfstandig zijn administratie voeren, maar ook de taken verdelen met zijn accountant. De accountant heeft altijd toegang tot de administratie door het gratis Meekijk abonnement.

MKB
BOEKHOUDEN
€58,00

Het MKB Boekhouden abonnement is het ideale abonnement voor bedrijven en organisaties die volledig zelfstandig een eigen boekhouding willen voeren en/of de financiële processen willen automatiseren.

COMPLEET
€86,00

Met Compleet Boekhouden krijgt de ondernemer al het gereedschap in handen om de complete boekhouding te voeren. Zo haalt u alles uit uw administratie en bespaart flink op de kosten van het opstellen van de jaarrekening.

MEER WETEN? NEEMT U CONTACT MET ONS OP