Online boekhouden

Willik Administratie & Advies werkt met Twinfield

Wilt u ook professioneel boekhouden? Geef uw boekhouding dan een boost met Twinfield! Twinfield Boekhouden helpt u uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Met een slim en uitgebreid online boekhoudpakket én veel persoonlijke ondersteuning. Neemt u contact met ons op voor een demo en uitgebreide informatie.

Onderstaand de meest gebruikte abonnementen met de maandprijzen:

Factureren

€ 13,00

Met het nieuwe Factureren abonnement voert u zelfstandig uw verkoopadministratie en het volledige debiteurenbeheer, waardoor u grip heeft op het betalingsgedrag van uw klanten. De accountant doet de andere boekhoudkundige taken.

Meekijk

€ 15,00

Met het Meekijk abonnement heeft de ondernemer inzicht in zijn eigen boekhouding. Hij houdt een financiële vinger aan de pols en kan, zonder contact op te moeten nemen met u als accountant of boekhouder, direct zijn administratie bekijken.

Basis boekhouden

€ 34,00

De ondernemer boekt in- en verkoopfacturen in, houdt de kas bij en kan (automatisch) bankafschriften inlezen. Alles wordt in concept verwerkt; de accountant controleert de boekhouding en maakt de conceptboekingen definitief.