Over ons

Wij ontzorgen onze klant

Willik Administratie & Advies is opgericht door Ron van der Willik.

Willik Administratie & Advies (Ron van der Willik) staat voor kwaliteit tegen een redelijke prijs. Wij richten ons hierbij op het midden- en kleinbedrijf. De dienstverlening wordt onderling afgestemd op uw wensen en behoeften en is altijd maatwerk. U doet zelf wat u wilt, kunt en/of leuk vindt. Beschikbare tijd, kennis en geld zullen bij deze afstemming een rol spelen.

Met het in 2004 behaalde diploma voor Accountant-Administratieconsulent en jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening (ruim 13 jaar bij accountantskantoren, en vanaf 2014 als zelfstandig ondernemer) kunnen wij u op diverse gebieden adviseren. Verder beschikken wij over een ruim netwerk aan contacten welke wij in overleg met u in kunnen schakelen als er zich specifieke zaken voordoen. Op deze manier zijn wij in staat een compleet dienstenpakket aan u aan te bieden.

Willik Administratie & Advies werkt samen met 2 partners: SDR Accountancy & Advies en Dominus Advies & Administratie.

Wij besparen kosten door het delen van kantoorruimte en automatisering. Zo wordt uw administratie op een nog efficiëntere manier verwerkt. Buiten kostenvoordelen wisselen we ook kennis en tijd uit. Dit verbetert onze bereikbaarheid en continuïteit voor u. Wij blijven zelfstandige ondernemers, maar met de logo’s in dezelfde stijl ziet u dat wij er niet alleen voor staan.